SO Soest
SO Soest
Olav Kuus kopt SO Soest naar winst op Hees

Olav Kuus kopt SO Soest naar winst op Hees

Meisje O15 periodekampioen

Meisje O15 periodekampioen

Leo Rauch traint Dames 30+

Leo Rauch traint Dames 30+

Sponsor voor JO14-1

Sponsor voor JO14-1

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

BoedelZ: Zorgt voor rust en overzicht

Donderdag 13 juni 2024

In zijn bedrijfspand aan de Dorresteinweg worden we door Roland Lap, eigenaar van BoedelZ, ontvangen. Binnen het gebouw krijgen we flashbacks van de winkel van Malle Pietje uit de iconische tv-serie Swiebertje. Oude spullen zover het oog reikt. Deze worden opgeslagen na ontruimingen en later verkocht of aan kringloopwinkels geschonken. Van legpuzzels tot klokken, van houten kistjes tot lp’s en kijk daar, een schommelstoel uit groetmoeders tijd.

,,Ik begrijp de vergelijking met Malle Pietje wel," zegt Roland lachend. "Hier bewaar ik de spullen die wij opslaan bij een ontruiming en die wij later veilen of aanbieden bij kringloopwinkels in het land."

BoedelZ Woningontruiming houdt zich niet alleen bezig met het ontruimen van woningen na overlijden, maar ook met verhuizingen van groot naar klein, zoals ouderen die naar verzorgingshuizen verhuizen. Roland en zijn echtgenote Anca bieden een uitgebreide dienstverlening aan onder de namen BoedelZ Woningontruiming en BoedelZ Organizing. Roland: ,,Wij ontzorgen mensen in moeilijke tijden door de zorg voor de ontruiming en administratieve beslommeringen uit handen te nemen.”

Roland, voorheen werkzaam in de verzekeringsbranche, startte negen jaar geleden zijn eigen onderneming. Zijn interesse voor design meubels en architectuur speelt een belangrijke rol bij het herkennen van waardevolle spullen tijdens ontruimingen. ,,Onze ervaring helpt ons snel te zien welke spullen van waarde zijn. Dit is cruciaal bij ontruimingen, aangezien deze vaak gepaard gaan met emoties zoals verdriet en onzekerheid. Wij nemen een deel van deze zorgen weg, wat onze klanten waarderen. Ons werk brengt rust, dankbaarheid en efficiëntie, en verzacht hopelijk ook een deel van het verdriet."

Voorafgaand aan een ontruiming vindt een intake plaats in de betreffende woning. Roland legt uit: ,,We bespreken alles ter plekke en krijgen vaak de sleutels van verpleging, makelaars of andere contactpersonen. Tijdens de ontruiming komen we van alles tegen, van foto's en dia's tot dagboeken en poëziealbums. Met dergelijke persoonlijke items gaan we altijd discreet en respectvol om. Onze klanten krijgen bovendien een periodieke rapportage van de voortgang."

Naast het ontruimen maakt BoedelZ de woning verkoop- of verhuurklaar. Dit omvat niet alleen het verhuizen van de inboedel, maar ook reparaties, het verwijderen van gipsen tussenmuren, tuinwerkzaamheden en het verwijderen van behang en vloerbedekking. ,,Woningcorporaties willen de woning in originele staat aantreffen en wij zorgen daarvoor. Of het nu gaat om een bezemschoon of volledig schoongemaakt pand, wij leveren het op zoals afgesproken."

De dienstverlening van BoedelZ Woningontruiming leidde tot een aanvullende service: BoedelZ Organizing, geleid door Anca Lap. Anca ondersteunt nabestaanden bij de afhandeling van zakelijke en administratieve zaken na het overlijden van een dierbare. Dit omvat het regelen van nalatenschappen, het ordenen en opruimen van administratieve zaken zoals verzekeringen, bankpassen, belastingzaken en abonnementen. Ook hierbij staat discretie voorop.

BoedelZ Organizing fungeert tevens als vraagbaak en hulp voor senioren die moeite hebben met hun administratie. Anca legt uit: ,,Wij helpen bij bankzaken, belasting, verzekeringen en zorgadministratie. Daarnaast ondersteunen we mensen bij het organiseren van hun persoonlijke administratie en het voorbereiden van hun nalatenschap. Onze diensten brengen rust en overzicht, iets wat we al onze klanten gunnen."

 www.boedelz.nl
www.boedelz-organizing.nl . Roland Lap is bereikbaar via 06-50640450 en Anca Lap via 06-23607623.

Tekst en foto: Peter Beijer


Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

Zeist - SO Soest Zaterdag 19 oktober 14:30 uur
Algemene Ledenvergadering Maandag 21 oktober 19:30 uur
SO Soest - Nieuwland Zaterdag 2 november 15:00 uur
TOV - SO Soest Zaterdag 9 november 15:00 uur
SO Soest - Loosdrecht Zaterdag 16 november 15:00 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Wonnink [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Profile Smeeing [kopie]
Smorenburg [kopie]
Hoogt [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
Catering Centraal [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
ING [kopie]
De Jong [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Reijerse [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Dijkstra [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Yourlease [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Reto internetburo [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Brouwer [kopie]
Dam [kopie]
Heineken [kopie]
Bres [kopie]
Zwart Mul [kopie]
BIN System [kopie]
WeFulfil [kopie]
Overhees [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
MidCoat
JeeGee Vastgoed [kopie]
Actiforce [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Votrans [kopie]
Optimum [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Hengel [kopie]
KOK [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Kostencheck [kopie]
Boedelz [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Bikedeals [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Auto Smeeing [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88