Blauwe Sterren zijn gestart

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Vorige week zijn er al "Interlands" Engeland – Nederland bij SO Soest gespeeld

Woensdag 10 juli 2024

Nadat eind mei al een Engelse school op bezoek was bij SO Soest, was 4 juli de tegenstander de Claremont School, een Engelse school die een trip door Nederland afsloot met 2 voetbalwedstrijden tegen de JO13-3 en JO14-3.

De JO13-3 had een gelijkwaardige  tegenstander waarbij de strijd mooi gelijk opging. Aangezien het uiteindelijk 4-4 werd, moesten penalty’s de doorslag geven. Soest nam ze net iets beter en wist met 4-3 te winnen. Al met al een hele leuke wedstrijd voor de boys van de JO3-3 die een interland achter hun naam kunnen zetten.

De tegenstander van de JO14-3 was echt een maatje te groot. Er zat een aantal grote en goede spelers bij, die ervoor zorgden dat het bij rust al 0-3 was. Na rust ging de Claremont School verder met scoren en werd het tenslotte 0-9. Ondanks deze nederlaag hebben de boys van de JO14-3 wel van genoten en hebben ze een interland gespeeld.

Al met al was het voor iedereen een superleuke ervaring en werd vriendschappelijk met elkaar om gegaan. De Engelse gasten vonden het erg leuk en hebben genoten van de ontvangst, ons complex en van de wedstrijden.

Na afloop kregen we als SO Soest van de Claremont School een vaantje. Deze zal in de kiosk als aandenken worden opgehangen.

SO Soest - Woudenberg (oefen) Dinsdag 10 september 20:30 uur
SO Soest - IJFC (beker) Zaterdag 14 september 15:00 uur
SO Soest O23-1 - Maarssen O23-1 Zaterdag 14 september  12:15 uur
Parkhout O23-1 - SO Soest O23-1 Zaterdag 21 september 11:45 uur
Eemnes - SO Soest (start competitie) Zaterdag 21 september 14:30 uur