SO Soest
SO Soest
Succesvolle scheidsrechtersavond

Succesvolle scheidsrechtersavond

5-0 winst op Sporting '70 2

5-0 winst op Sporting '70 2

JO12-1 Team van de Week

JO12-1 Team van de Week

Blauwe Sterren zijn gestart

Blauwe Sterren zijn gestart

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Kandidaat-voorzitters SO Soest: Marien Koene en Leo Rauch

Woensdag 17 juli 2024

Beste leden van SO Soest,

Met genoegen delen wij jullie mee dat tijdens de komende algemene ledenvergadering op 21 oktober, Marien Koene en Leo Rauch door het bestuur van SO Soest worden voorgedragen als kandidaat-voorzitters van onze vereniging. Zij zullen, bij instemming van de leden, de rol van de aftredende voorzitter Ries de Jong overnemen.
Marien en Leo zijn geen onbekenden binnen SO Soest; integendeel, zij brengen een schat aan ervaring met zich mee. Tussen 2014 en 2018 hebben zij samen als duovoorzitters de jeugdcommissie geleid. Na deze periode heeft Leo Rauch zich tot 2022 toegewijd als zelfstandig jeugdvoorzitter. Daarnaast hebben beiden over verschillende jaren leiding gegeven aan de voetbalkampcommissie: Leo van 2001 tot 2009 en Marien vanaf 2009 tot op heden.

Waarom een duorol?
Marien en Leo hebben ervoor gekozen om gezamenlijk de voorzittersrol te vervullen. Deze beslissing is volgens beide kandidaten genomen met het oog op de zware taak die het voorzitterschap met zich meebrengt. Door de verantwoordelijkheden te delen, kunnen zij zelf en samen effectiever en efficiënter functioneren. Hieronder noemen zij enkele belangrijke voordelen van deze duorol:

1.    Werkdrukverdeling: Het voorzitterschap is een intensieve functie met veel verantwoordelijkheden. Door deze taken te verdelen, kunnen wij de werkdruk beter beheersen.
2.    Continuïteit en beschikbaarheid: Door als duo op te treden, kunnen wij elkaar vervangen bij afwezigheid. Dit zorgt voor continuïteit in het bestuur en verzekert dat er altijd een aanspreekpunt beschikbaar is voor leden, medewerkers en externe partijen.
3.    Diversiteit aan inzichten: Twee voorzitters brengen verschillende perspectieven en vaardigheden met zich mee. Dit zorgt voor een bredere en meer gebalanceerde benadering van vraagstukken binnen de vereniging.
4.    Snellere besluitvorming: Met twee voorzitters kunnen zaken sneller en efficiënter worden afgehandeld. Besprekingen en besluitvormingen kunnen vlotter verlopen omdat er direct overleg mogelijk is.
5.    Contacten: Door de taken en verantwoordelijkheden te delen, kunnen wij meer tijd en energie steken in het opbouwen en onderhouden van contacten binnen en buiten de vereniging.


Mutaties
In het huidige bestuur vinden er enkele mutaties plaats. Paul Hilhorst heeft, tot onze spijt, aangegeven per direct te stoppen. Tijdens de aanstaande ledenvergadering zullen voorzitter Ries de Jong, Sanne van den Berg, Hans van Dijk en Jasper Kuperus afscheid nemen. Het is belangrijk om te benadrukken dat elk van hen persoonlijke redenen heeft voor hun vertrek. Sanne is vier jaar lang de secretaris van onze vereniging geweest. Een klus die zij met veel enthousiasme heeft gedaan. Zij kiest nu voor andere prioriteiten in haar leven, een keuze die wij begrijpen en respecteren. 

Hans (voorzitter TC) en Jasper (accommodatie) hebben aangegeven dat de tijdsinspanning in combinatie met hun werk reden is om afscheid te nemen. Uiteraard komen we later en ook tijdens de algemene ledenvergadering uitgebreid terug op het afscheid van deze mensen die zo belangrijk zijn geweest voor SO Soest. Gelukkig gaan zij niet verloren voor onze vereniging. Zij blijven betrokken en zullen in andere functies verdienstelijk blijven voor SO Soest.

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan de samenstelling van het nieuwe bestuur. We zijn verheugd te kunnen melden dat verschillende kandidaat-bestuursleden reeds hun toezegging hebben gedaan, waaronder ervaren mensen die hun sporen binnen onze vereniging hebben verdiend. Binnenkort zullen wij hier meer informatie over verstrekken.

Tot slot zijn wij verheugd dat Koen Dessens en Razzo van Dam hebben aangegeven hun functie als bestuurslid voort te zetten, en dat de technische commissie in de personen van Rob Kaats, Daniël Hilhorst en Nico van Woerkom op sterkte blijft functioneren.

Het bestuur van SO Soest spreekt zijn volste vertrouwen uit in Marien Koene en Leo Rauch als potentiële nieuwe voorzitters, en wij kijken uit naar een succesvol nieuw seizoen onder hun leiding.

Met sportieve groet,
Bestuur SO Soest

Nieuwsoverzicht

Aankondigingen

SO Soest - Woudenberg (oefen) Dinsdag 10 september 20:30 uur
SO Soest - IJFC (beker) Zaterdag 14 september 15:00 uur
SO Soest O23-1 - Maarssen O23-1 Zaterdag 14 september  12:15 uur
Parkhout O23-1 - SO Soest O23-1 Zaterdag 21 september 11:45 uur
Eemnes - SO Soest (start competitie) Zaterdag 21 september 14:30 uur
Niemand buitenspel Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Hoofdsponsors

Subsponsors

Programma & Uitslagen

Ga naar het programma van onze teams en de uitslagen. Winst, verlies of gelijkspel?

Selecteer team

Sociale Media

Volg SO Soest op Facebook,
Twitter en YouTube.

Facebook Twitter YouTube YouTube

Onze vendeliers

Votrans [kopie]
Stalenhoef [kopie]
Heineken [kopie]
Verrips Makelaardij [kopie]
Lijf & Visie [kopie]
BIN System [kopie]
JeeGee Vastgoed [kopie]
ING [kopie]
Postcodestroom [kopie]
Korte Duinen Restaurant [kopie]
PA van den Dijssel [kopie] [kopie] [kopie]
Mega Tegels [kopie]
Soester Duinen Restaurant [kopie]
Kantoor Expert [kopie]
Hengel [kopie]
Brouwer [kopie]
Van Veen Bedrijfsdiensten [kopie]
Reto internetburo [kopie]
MidCoat
Yourlease [kopie]
Boedelz [kopie]
KOK [kopie]
Beijer Gebr [kopie]
Overhees [kopie]
Zwart Mul [kopie]
Scholten Jasmijn bloemen & planten [kopie]
De Jong [kopie]
Hagen VakantieXperts [kopie]
Hoogt [kopie]
Boshuizen Hoveniers [kopie]
Smorenburg [kopie]
Dam [kopie]
De Staelenhoef [kopie]
Bikedeals [kopie]
Uitgeverij Peles [kopie]
Kostencheck [kopie]
FR Schilderwerken [kopie]
Bres [kopie]
Optimum [kopie]
Auto Smeeing [kopie]
Jager Bokdam De Visser [kopie]
Reijerse [kopie]
Catering Centraal [kopie]
Mekenkamp Bouwbedrijf [kopie]
MEAT (BMM) [kopie]
Krijkamp Den Oude [kopie]
Birkt Benzinestation [kopie]
Dijkstra [kopie]
WeFulfil [kopie]
Eetvilla van den Brink [kopie]
Wonnink [kopie]
Brouwer Wijnhandel [kopie]
Van Hengstum [kopie]
Lex Verkley Banketbakkerij [kopie]
Bank ten Cate & Cie [kopie]
Verdonk Trappen [kopie]
Actiforce [kopie]
Staal en Kunst - TOP [kopie]
Profile Smeeing [kopie]

Sportorganisatie Soest

Bosstraat 137
3766 AE Soest
035 - 601 75 29 of 035 - 601 01 10

Secretariaat
Postbus 334
3760 AH Soest
administratie@sosoest.nl
NL64 INGB 0006 5812 88