Sponsor voor JO14-1

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

Monsterscore voor de O23 tegen JSV

Zondag 29 september 2024

De O23 van SO Soest boekte een indrukwekkende 9-0 overwinning op JSV Nieuwegein. Door een last-minute wijziging van de KNVB begon de wedstrijd niet om 12:15 uur, maar een half uur later. Dit leek de eerste 15 minuten merkbaar, waarin de ploeg niet scherp was en JSV ruimte gaf om te voetballen.

In de 22e minuut brak Daan de ban door een voorzet van Koen binnen te schieten. Na dit openingsdoelpunt zakte JSV zichtbaar in, en zeven minuten later maakte Daan de 2-0 met een van richting veranderd schot. Nog geen minuut daarna voltooide hij zijn hattrick, dit keer op aangeven van Gianni. De wedstrijd was op dat moment al beslist. Vijf minuten voor rust scoorde Pelle de 4-0 na een assist van Berkay.

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde: na één minuut lag de bal alweer in het net, wederom dankzij Daan na een assist van Tycho. In de 51e minuut maakte Tycho zelf de 6-0 door goed druk te zetten. Koen snelde langs zijn tegenstander en gaf Daan de kans om in de 56e minuut zijn vijfde doelpunt van de dag te maken.

Na enkele wissels bleef het lange tijd rustig voor beide doelen. In de 87e minuut werd Daan echter onreglementair neergehaald in het strafschopgebied. Boaz verzilverde de penalty in tweede instantie. Het slotakkoord kwam in blessuretijd van Thijn, die een hoekschop direct in het doel draaide. Na dit doelpunt floot de scheidsrechter, die de wedstrijd uitstekend leidde, af.

Zeist - SO Soest Zaterdag 19 oktober 14:30 uur
Algemene Ledenvergadering Maandag 21 oktober 19:30 uur
SO Soest - Nieuwland Zaterdag 2 november 15:00 uur
TOV - SO Soest Zaterdag 9 november 15:00 uur
SO Soest - Loosdrecht Zaterdag 16 november 15:00 uur