Sponsor voor JO14-1

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

O23 wint ook van PVCV

Dinsdag 15 oktober 2024

De O23 van SO Soest speelde tegen PVCV, de nummer twee op de ranglijst. Eerdere ontmoetingen waren vaak doelpuntrijk en met wisselende uitslagen, dus het team wist dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Amath en Antwan, spelers uit de A-selectie, deden mee om speelminuten te maken.

Na het fluitsignaal begonnen de blauwhemden sterk en hadden de eerste 15 minuten de overhand. Gaandeweg nam PVCV echter het initiatief over, vooral op het middenveld. Rik moest vanwege een blessure vervangen worden door Pelle. Ondanks dat de tegenstander meer controle kreeg, wist de O23 enkele kleine kansen te creëren, maar zonder resultaat. Kort voor rust kreeg Soest een penalty na een scrimmage in de zestien bij een corner. Tycho benutte de strafschop feilloos, waardoor de O23 met een 1-0 voorsprong de rust inging.

Tijdens de rust bracht de coach Thomas en Boaz in voor Berkay en Prince. Dit zorgde voor meer balans op het middenveld. In de 75e minuut kwamen Luca en Jannick in het veld voor Gianni en Daan, waardoor het team de controle over de wedstrijd vasthield. Grote kansen bleven uit, maar de O23 gaf ook weinig weg. In de slotfase gooide Boaz de wedstrijd in het slot door een assist van Tycho te verzilveren: 2-0.

Met drie punten op zak konden veel spelers van de O23 nog de derby van Soest vanaf de zijlijn bekijken. Aanstaande zaterdag begint de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen Focus '07, om 12.15 uur aan de Bosstraat Oost.

Zeist - SO Soest Zaterdag 19 oktober 14:30 uur
Algemene Ledenvergadering Maandag 21 oktober 19:30 uur
SO Soest - Nieuwland Zaterdag 2 november 15:00 uur
TOV - SO Soest Zaterdag 9 november 15:00 uur
SO Soest - Loosdrecht Zaterdag 16 november 15:00 uur