Blauwe Sterren zijn gestart

Niemand buitenspel - Geldproblemen mogen nooit probleem zijn om niet te voetballen. Hulp nodig bij contributiebetalingsproblemen: Corien Verrips telefoon: 06-52071973 e-mail corienverrips@gmail.com

So Soest JO17-1 - VVIJ JO17-1

Zaterdag 21 oktober 2017

Het ongeslagen So Soest begon zaterdagmiddag op eigen terrein tegen VVIJ. VVIJ had 5 punten uit 4 wedstrijden en werd onbewust een beetje onderschat door Soest. De wedstrijd begon om half 2 en werd gefloten door Dévinio Juninck.

Er werd afgetrapt door VVIJ en de wedstrijd was los. VVIJ was sterk de eerste helft en creëerde een aantal aanvallen. So Soest verdedigde goed. Er kwamen een paar aanvallen tot stand. Soest was slordig en kon veel beter en wist dat zij hier beter moesten gaan voetballen om hier de winst te pakken. In de 38’ste minuut werd een goede aanval gecreëerd door Soest die leidde tot een terechte vrije trap. Didier werd nog even bij de trainer geroepen om wat duidelijk te maken. Vervolgens legde Didier de bal nog even goed en krulde hem over de muur de rechter bovenhoek in. In de rust werd duidelijk gemaakt dat het beter moest om de winst te behouden en Soest kwam zelfverzekerd het veld op. Soest begon gelijk met een gevaarlijke aanval die voor de goal werd gegooid en uiteindelijk een corner uitgehaald werd. So Soest werd steeds wat sterker en begon beter voetballen. de scheidsrechter floot erg strak en floot snel voor een duwtje. Overigens had de scheids de wedstrijd goed onder controle. Soest was erg energiek en ging voor elke bal wat leidde tot een aantal blessures. Soest kreeg een corner tegen en door een klein misverstandje stuiterde de bal bijna de lijn over. De bal werd gelukkig door Luc goed van de lijn gehaald. So Soest heeft nog een aantal goede aanvallen gehad die helaas niet tot een doelpunt leidde.

Aankomende zaterdag staat Jonathan o17-1 op het programma. De wedstrijd wordt om 15:15 gespeeld op de Bosstraat. So Soest zal weer meer dan 100% gemotiveerd zijn om deze wedstrijd te winnen en weer verder te gaan in de beker.